Villkor

Betalningsvillkor Reklamation           Falska beställningar
Kreditprövning Fraktpriser Orderbekräftelse
Förskottsbetalning Leveranstid Personuppgifter/ PUL
Bytesrätt och retur Moms  
     

 

Betalningsvillkor

Betalning inom 30 dagar från faktureringsdagen. Varorna faktureras i samband med, eller tidigast, den dag som leveransen sker. Dröjsmålsränta utgår med 15,0 % vid försenad betalning.

Kreditprövning

Foder Direkt förbehåller sig rätten att efter kreditprövning hänvisa kund till förskottsbetalning, se nedan.

Förskottsbetalning

När du har genomfört ditt köp får du en orderbekräftelse skickad till din e-postadress. På den står summan du ska betala, ditt ordernummer som du anger som referens samt det bankgironummer 5825-7346 där du sätter in betalningen. Så fort betalningen kommit in på vårt konto skickas din beställning.

Bytesrätt

Ej använda varor i obruten förpackning har du rätt att returnera inom 14 dagar om du skulle ångra ditt köp. Returfrakten arrangeras efter överenskommelse med Foder Direkt. Frakt tur och retur betalas av köparen, medan varuvärdet krediteras av Foder Direkt.

Reklamation

Hittar du något fel på en vara har du rätt att reklamera den. Det innebär att du meddelar Foder Direkt AB att du inte godtar varan och på vilket sätt du anser att den är felaktig. Du måste lämna ett meddelande om felet "inom skälig tid" efter det att du har upptäckt det.

Fraktpriser

Kostnaden framgår av den frakttabell som finns att ta fram vid varje produktiinformation eller i varukorgen. Leveransadressens postnummer plus vikt avgör kostnaden. Om Du föredrar hämtning eller vill arrangera frakten i egen regi, kontakta Foder Direkt AB på 018-301620.

Vid beställning av Expro i lös vikt, begär särskild frakt offert. Detsamma gäller kaustiksoda och foderurea.

Leveranstid

Leveranstid är normalt inom en vecka från beställningsdagen.

Kortast leveranstid gäller varor som levereras från Foder Direkts lager, inom 2-3 arbetsdagar är varan hos Dig.

För leveranser direkt från tillverkare krävs som regel minst en upp till två veckors leveranstid. För beställningsblandningar krävs c:a två veckors leveranstid.

Moms

Alla priser är exklusive moms om inget annat anges.

Falska beställningar och obehörigt intrång

Falska beställningar polisanmäles. Det är olagligt att beställa i någon annans namn utan dennes vetskap. Alla bedrägerier polisanmäles och vi loggar IP-nummer för att kunna styrka bedrägerier. Obehöriga kommer att utestängas från möjligheten att handla. 

Orderbekräftelse på din beställning

När Du gjort en beställning skickas en bekräftelse till din e-postadress. Får Du ingen bekräftelse är det viktigt att Du kontaktar oss för att säkerställa att Din order gått fram.

Personuppgifter/PUL och registrering

För att kunna handla hos oss måste Du registrera dig. I samband med registrering samtycker Du till att Foder Direkt AB får behandla Dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen, PUL. Vi tar ansvar för att de personuppgifter; namn, adress, e-post och personnummer etc, som Du lämnar till oss vid Din registrering aldrig lämnas vidare till tredje part.

Du kan alltid kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som vi har registrerade om Dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du kontaktar oss enklast på per@foderdirekt.se.

 

Foder Direkt AB |  018-301620 | Kontakta foderdirekt.se

Välkommen att ringa 9.00-21.00